Picnic on the road Picnic gastro brand br. 2 Gdje god poželite

ključ u ruke

Kada izađemo na cestu i uputimo se lokaciju već smo spremni za bilo koji scenarij koji smo s vama ranije dogovorili. Bilo da je riječ samo o hrani, hrani i piću, ili pak integraciji nečeg sasvim trećeg, kao što je glazba - DJ ili live band, mi to osiguravamo na najvišoj razini. Naša ekspertiza i ekspertiza naših partnera omogućavaju nam da gastronomskom doživljaju prirodamo glazbu, animaciju, ples… Što god zaželite!

On the road
On the road

fleksibilnost

Fleksibilni smo po pitanju broja ljudi, tipa događanja, tipa kuhinje koji želite da za vas spremimo ili lokacije na koju treba doći. Držimo se onog da se sve da dogovoriti te da, ako je kvaliteta prisutna, ostale segmente gradimo oko nje. Radi ovoga možete nas vidjeti i na festivalima hrane i pića po Hrvatskoj, ali i privatnim zabavama na različitim lokacijama poput dvorišta villa i kuća za odmor.

Top lokacije

Vjerujemo da svaku lokaciju na koju dođemo činimo boljom. Donosimo pozitivnu atmosferu i čak ono najobičnije pretvaramo u nešto šareno i veselo. Osim toga, u rukavu imamo nekoliko izrazito zanimljivih lokacija u Zadru i okolici, punih prirodnog zelenila, sunca i mediteranskog šarma. Provjerite o čemu je riječ - javite nam se i brzo ćemo vam omogućiti da odaberete pravo mjesto za svoju ekipu i sebe.

On the road

Želiš da cestama dođemo i do tvoje lokacije? Imaš pitanje? Javi nam se!

Location