Picnic Food Truck Picnic gastro brand br. 1 Na zadarskoj Voštarnici (uskoro) & gdje god poželite (uvijek)

opremljen i spreman

Naš food truck u sebi sadrži sve potrebno za pripremu i organizaciju vrhunskog događaja gdje god poželite. Opremljen je na suvremen način svim kuhinjskim potrepštinama i hladnjacima za piće, a kako je kuhinja većinom pokretana na plin, ne treba nam puno struje - brzo se spojimo na izvor na licu mjesta i spremni smo za čarolije! Naravno, oprema ne bi značila ništa bez naših majstora koji će kuhinju iskoristiti na najbolji mogući način - kako to samo oni znaju.

Food truck
Food truck

mobilan

Iako ima svoju stalnu lokaciju u Zadru, a dugoročno će se nalaziti ispred našeg Mingle & Fun objekta na Voštarnici, food truck dovozimo gdje god je potrebno - na vašu lokaciju ili jednu od naših prekrasnih partnerskih lokacija. Već smo vladali sve manevre kojima food truck vozimo sigurno i nježno te ga parkiramo na željeno mjesto kako bi započeli s jedinstvenom gastro feštom.

kreativna radionica

Naša kuhinja na kotačima u biti predstavlja kreativnu radionicu u kojoj naši kuharski i ugostiteljski talenti dolaze do izražaja. Ona je naše platno po kojem slikamo za vas najljepšu gastro sliku - punu šarenih boja naših burgera, tacosa, umaka i ostalih delicija. Jakov kao glavni chef našeg projekta i Vedran kao mastermind iza food segmenta pobrinuli su se da niti priprema niti realizacije ne budu ništa manje nego vrhunske.

Placeholder

Želiš okusiti čaroliju koja proizlazi iz našeg food trucka? Imaš pitanje? Javi nam se!

Location